In 2020 werd gezondheidsstudio Sisu opgericht door Annelies Jordaens. Haar missie was een plaats te creëren waar je helemaal jezelf kan zijn, zonder verwachtingen, waar je 100% ok bent zoals je bent en kan groeien op je eigen tempo. En daar is Annelies in geslaagd.


Deze missie willen wij graag verder zetten vanaf 2023. Gezondheidsstudio Sisu blijft een plek waar je door betrouwbare professionals gecoached wordt naar een gezonder en gelukkiger leven. Het is een plek waar je geholpen wordt om de verbinding met jezelf terug te vinden en in je eigen kracht te staan. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om balans te houden in de ratrace van het leven. We ervaarden zelf hoe het inlassen van ontspanningsmomenten de batterij weer kan opladen én ook hoe zinvol het is om op bepaalde momenten in het leven therapeutisch werk te doen.


Wij kijken er naar uit om je, samen met het hele team, te coachen naar meer geluk en gezondheid. Of het nu is op vlak van werk, voeding, relaties, stressmanagement, emotionele problemen, … Waar jij ook nood aan hebt, wij staan klaar voor jou!


Wees welkom!


Isabelle en Tina

ISABELLE DUJARDIN

TINA SOMERS

PSYCHOLOOG,

STRESS- EN BURN-OUTCOACH, LOOPBAANCOACH,

KERNTALENTEN ANALIST

isabelle@gezondheidsstudiosisu.be


+32476343287

ERKEND DIËTISTE

INTUÏTIEF ETEN COUNSELOR

LICHAAMSBEELDCOACH

BACHELOR IN DE TOEGEPASTE PSYCHOLOGIE

tina@gezondheidsstudiosisu.be


+32472888363

ONS TEAM

TINA BLOCKHUYSEN

CHARLOTTE VAN HOUWENHOVE

WELKOM

SLAAPCOACH

tina.slaapcoach@gezondheidsstudiosisu.be


+32473540788  

RELATIECOACH

charlotte@gezondheidsstudiosisu.be


+32472730842

Binnenkort jouw naam en aanbod hier? 

Wij zijn een enthousiast team in een jonge praktijk in groei en zijn op zoek naar extra professionals om onze werking uit te bereiden. Ben jij een startende of ervaren therapeut, psycholoog, consulent, coach, logopediste, … en zoek jij eenplek om op zelfstandige basis je werk uit te bouwen? Dan zijn wij mogelijks een match.


Er zijn nog verschillende dagdelen beschikbaar, overdag en ’s avonds. Er zijn verschillende formules mogelijk (vaste dagdelen huren op weekbasis of meer flexibel met maandplanning) .


Interesse? Neem contact op met Isabelle of Tina. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten.