Workshops

Voorlopig worden er GEEN workshops georganiseerd wegens Corona. 

Relax & Renew XL

Een heerlijk lange les waarbij je lichaam volledig ondersteund wordt om zo te komen tot een diepe ontspanning.
Tijdens de XL versie combineer ik restoratieve yoga graag met andere technieken zoals cranio sacraal therapie, yoga nidra en aromatherapie.
Gun jezelf de rust die je verdient.

Datum: Vrijdag 20 november van 19u30 tot 21u30

Prijs: € 30

Familieyoga

Kom samen met je (klein) kind genieten van een les familieyoga.
We maken gebruik van yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, fantasierijke massages en sprookjesachtige meditaties.

Een moment heerlijk genieten van elkaar.

Datum: Zondag 1 november van 11u tot 11u45
Leeftijd: kinderen van 4 tem 10 jaar
Prijs: 15 euro per koppel

Emotiecoaching

De emotionele ontwikkeling van kinderen stimuleren door anders te communiceren

In deze workshop reiken we je concrete tips en handvaten aan om met meer vertrouwen om te gaan met de moeilijke gevoelens van je kind en hoe je er als ouder voor kan zorgen dat je kind emotioneel competenter wordt.

Hoe ga je om met je kinderen wanneer ze bang, verdrietig of boos zijn? Hoe reageer je op zo’n moment? En vooral: waar moet je dan op reageren?

Sprekers: Anky De Frangh en Gitte De Bruyn

Datum: Zaterdag 14 november van 13u30 tot 16u30
Prijs: 45 euro, 3 uur workshop
Max. 8 personen

Dance & Relax

Geen hoogstaande choreografieën maar bewegen op het ritme van je lichaam. Volg de natuurlijke flow van je lichaam en maak op die manier spanning en blokkades los.
Tijdens deze workshop combineren we yoga met dans, helemaal binnen jouw eigen grenzen.
Doel is om jou het gevoel van vrijheid te laten ervaren wanneer je wat meer in beweging gaat en op die manier gaat luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft.
Hoe ziet de les eruit?
1. Opwarming op muziek (zo zetten we bv de zonnegroet op muziek enzo)
2. Experimenteren
3. "Choreo" vanuit yoga en dans
4. Yin yoga

Datum: Vrijdag 27/11 van 19u30 tot 21u30
Prijs: €30

Rug en Nek met de BackMitra

Door de BackMitra® te gebruiken begin je druk uit te oefenen op plaatsen van de wervelkolom waar er een excessieve kromming is. Door dit regelmatig te doen zullen de wervels naar een nieuwe -beter uitgelijnde- positie bewegen en krijgen onderliggende spiergroepen de kans te ontspannen. Na enige tijd blijft de wervelkolom steeds langer in de nieuwe positie en keert je rug naar zijn natuurlijke gezonde toestand terug.
Rugpijn is vaak een gevolg van een slecht uitgelijnde wervelkolom. Terwijl de rugspieren de slecht uitgelijnde wervels proberen te ondersteunen raken ze in een staat van permanente spanning. Wanneer dit gebeurt wordt de bloedstroom door het weefsel gehinderd waardoor de spier verhardt en begint pijn te doen.
Door de uitlijning van de wervelkolom te verbeteren kunnen de rugspieren ontspannen, de bloedstroom verbetert en zal de rugpijn minder worden.
Datum: Zaterdag 28/11/2020 van 13u30 tot 15u
Prijs: €20

Ademcirkel

Het perfecte moment om kennis te maken met ademwerk!

Al ervaring met ademwerk? Neem de tijd om je nog eens bewust te verbinden met je adem, ondersteund door de energie van de groep!

Je ademhaling weerspiegelt hoe jij in het leven staat. Doorheen je leven bouw je beperkingen op in je ademhalingspatroon.

Hoe ziet een ademcirkel er uit?
We starten deze workshop met wat uitleg over de verbonden ademhalingstechniek. We nemen de tijd om stil te staan bij eventuele vragen.

We ademen verbonden, liggend op een matras. Alle materiaal is aanwezig. Je wordt op een liefdevolle manier begeleid doorheen je eigen proces.

Ademwerk is niet of minder geschikt geschikt bij: zwangerschap, hartkwalen, hoge bloeddruk en ernstige psychologische moeilijkheden.

Datum: Zondag 13 december van 11u tot 12u30

Lesgever: Jessy Bettio

Prijs: €30