Welkom op onze webshop

Breng de gezelligheid van Sisu bij je thuis.Welkom op onze webshop!


Een plaats creëren waar je helemaal jezelf kan zijn, zonder verwachtingen, kan groeien op je eigen tempo, dat is wat ik wil bereiken met Gezondheidsstudio Sisu. Het ontstaan van de webshop ligt in het verlengde hiervan. Ik wil je zowel in de studio als thuis zoveel mogelijk ondersteunen in het werken naar een gezond en gelukkig leven. De items die we aanbieden zijn zeer zorgvuldig uitgezocht met aandacht voor duurzaamheid
De inhoud zal organisch verder groeien, stapje voor stapje. Kom dus geregeld even terug een kijkje nemen! 


HET ONTWERP van de Sisu branding: 

Een gezonde en gelukkige leefstijl zit voor mij vervat in 5 pijlers (die ook meteen de 5 pijlers vormen van Sisu): Mentale gezondheid, voeding, bewegen, ontspannen en werk. 

Van onze graficus, Valérie, kregen we de opdracht om onze disciplines om te zetten naar een bepaald symbool. Wat voelen we bij onze discipline en wat zien we daarbij. Het resultaat hiervan kan je zien in ons ontwerp. 

Wat mij persoonlijk zo aanspreekt in dit ontwerp is de vrijheid voor interpretatie; onze 5 pijlers zijn erin verwerkt als kleine reminder maar op zich is iedereen vrij om erin te zien wat zij wil en daar betekenis aan te geven. Welk symbool trekt meteen jouw aandacht? 

Naast het ontwerp op zich vond ik de kleurkeuze heel belangrijk. De overgang in kleur staat voor de flow van het leven, van water naar strand en de zachtheid hierin. 

Ik hoop alvast dat jullie even enthousiast zijn als wij! Wij vinden het prachtig! "Een gezond en gelukkig leven, ook bij je thuis, met het oog op duurzaamheid."

Vraag?

Heb je een vraag voor ons? Laat het hieronder even weten!