Online aanbod

Sisu's Me-Time

Ik moet iets eerlijk bekennen. Ik heb heel lang in weerstand gezeten naar alle online tools toe. En ok, ik ben nog altijd van dezelfde mening, online is niet hetzelfde als real life maar het heeft misschien toch ook zo zijn voordelen. In deze lockdown ben ik zelf meer aan de slag gegaan met online lessen. Daarmee wil ik zeggen: zelf online lessen volgen en ik moet echt toegeven dat ik er hoe langer hoe meer van begin te genieten.

Het is zelfs zo dat het voor mij vaak echt een meerwaarde is om een les online te volgen:

 • Ik hoef mij niet te verplaatsen

 • Ik hoef me geen zorgen te maken over hoe veilig alles wel verloopt (want hoewel ikzelf daar heel secuur op ben heb ik ondervonden dat dit niet overal zo geldt)

 • Ik kan gewoon rustig op mijn matje blijven liggen als ik daar zin in heb

 • Ik kan me op sommige momenten echt ook meer laten gaan en loslaten omdat er geen “sociale controle” aanwezig is

 • Ik volg les op mijn eigen tempo, gewoon wanneer ik er zin in heb

Het is dan ook vanuit deze insteek dat Sisu's Me-Time tot stand is gekomen. Ik wil jullie blijven ondersteunen in deze moeilijke en uitdagende tijden. 

Even wat praktische zaken op een rijtje:

 • Wat vind je terug op dit platform?
  Alles wat je nodig hebt om te bewegen, tot rust te komen en te ontspannen. Concreet wil dit zeggen:
  Yogavideo's in verschillende stijlen en duurtijd
  Be Fit Full Body Workouts
  Meditaties
  Relaxatie-oefeningen
  Tips voor het dagelijkse leven
  Inspiratie
  ...

 • Wat kost dit plaatje?
  Je hebt de keuze tussen een maandabonnement en een jaarabonnement. 
  Elk abonnement kan eender wanneer opgezegd worden. 
  Maandabonnement: 19,95 euro per maand
  Jaarabonnement: 199 euro per jaar (je bespaart hier maar liefst 2 maanden!)
  Maandabonnement Plus (hierbij krijg extra toegang tot de online live yogalessen, livestreams en replays): 34,95 euro per maand
  Jaarabonnement Plus (hierbij krijg extra toegang tot de online live yogalessen, livestreams en replays): 349,5 euro per jaar (2 maanden GRATIS!)

 • Wil je graag eerst een proefritje doen? Dat kan! Stuur dan een mailtje naar welkom@gezondheidsstudiosisu.be voor een gratis proefweek. 

Workout @ Home

 • Evi helpt je om thuis te sporten op je eigen niveau
 • Samen werken we naar een gezond, stevig en slanker lichaam
 • Haalbaar, gevarieerd en FUN!
 • Gesloten facebookgroep met 'tips and tricks'


Waarom Workout@Home?

"Tijdens deze lockdown en COVID periode zijn de sportclubs en fitnesscentra dicht.

Toch is het bewezen dat sporten zeer belangrijk is voor je weerstand tegen het virus. Ook zwaarlijvigheid zou een factor zijn waardoor COVID, eens de besmetting een feit is, harder zou toeslaan.


Ook al is de situatie niet ideaal nu, toch mag het geen excuus zijn om minder of niet aan je gezondheid te werken. Met Workout@Home zorg ik ervoor dat ik als personal trainer naar jou thuis kom via mijn app. De workout video zal je helpen om alle oefeningen bij de start op je eigen niveau te kunnen doen. Ook leer ik je hoe je de oefeningen daarna zelf moeilijker kan maken. Hiermee hoop ik je niet alleen 'in gang' te zetten, maar je ook kennis bij te brengen.

Door 3 workouts van ongeveer 30 min, werken we naar een gezonde levensstijl die haalbaar is en waarbij je kan blijven genieten van het leven." - Evi

Meditatiepakket

Vind je het moeilijk om zelf tot ontspanning te komen? Laat je dan begeleiden met deze meditaties! Je ontvangt 5 meditaties van verschillende lengtes, verschillende onderwerpen met de focus om te ontspannen en terug naar jezelf te komen en te voelen. 

* Gronden

* Just Feel

* Latifa

* Leef je mooiste leven

* Waterval van licht

Je krijgt de audio bestanden toegestuurd via mail zodat ze helemaal van jou zijn. Uiteraard kan je ze een aantal keer opnieuw doen.