Yogatherapie

Weg met die pijnklachten

Gun jezelf een moment van rust.

Praktisch

Doelgroep: Volwassenen

Timing

Woensdag: 10u30 tot 14u30

Vrijdag: 14u30 tot 18u

Zaterdag: 9u tot 13u

Langdurige stress heeft zijn uitwerking op zowel lichaam als geest met als gevolg vaak lichamelijke en mentale klachten zoals o.a. hoofdpijn, slecht slapen, depressieve klachten, maagklachten, moeilijk kunnen concentreren, nek- en schouderpijn, hyperventilatie, constante moeheid,... 

Vanuit mijn opleiding als bewegingstherapeut, yoga teacher, relaxatietherapeute/cranio sacraal therapeute en coach wil ik jou graag helpen bij het voorkomen en bestrijden van deze klachten.

Enerzijds gaan we symptomatisch te werk waarbij de deze pijnklachten rechtstreeks gaan aanpakken en ontspanning en rust brengen in het lichaam door middel van yogahoudingen, zachte aanrakingen of bewegingen etc.

Anderzijds ga ik graag ook oorzakelijk te werk. Waar komen deze klachten vandaan? Wat ligt aan de oorsprong hiervan om zo ook een stukje preventief te kunnen werken zodat deze klachten in de toekomst verminderd kunnen worden. Hiervoor gaan we iets dieper moeten graven. 

Als laatste bekijken we samen hoe je dit nu structureel ook kan aanpassen in je dagdagelijkse leven, heel concreet, praktisch en inzetbaar. 


Praktisch


  • Wanneer je een afspraak boekt voor yogatherapie zou ik je willen vragen om meteen in het opmerkingenveld te vermelden waar je aan wil werken. Op deze manier kan ik vanaf de eerste sessie een les helemaal op jouw maat voorzien.

  • Voorzie losse kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen.

  • Bij voorkeur breng je uw eigen matje mee. 


Prijs: 60 euro per sessie
Meer info: www.anneliesjordaens.be

Wil je contact opnemen met Annelies?

Heb je nog een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren indien je nog vragen hebt.