Psychologische begeleiding

Storms make trees take deeper roots.

Herontdek wat voor jou belangrijk is. 

Praktisch

Doelgroep: Kinderen, adolescenten en volwassenen

Timing

Woensdag van 17u30 tot 20u30

Vrijdag van 11u30 tot 19u

Heidi neemt geen nieuwe patiënten meer aan. Gelieve een afspraak in te boeken bij haar collega Thalia Decoene voor de opstart van een nieuw dossier.  


Iedereen ervaart wel eens momenten en periodes waarin je lijkt vast te lopen. Je voelt je minder goed in je vel en je ervaart lastige emoties als bijvoorbeeld onrust, prikkelbaarheid, futloosheid, somberheid of boosheid. Ook je gedachten kunnen een invloed op je hebben. Denk maar aan piekergedachten, negatieve gedachten of het gevoel dat je geen rust meer hebt in je hoofd.
Bepaalde gebeurtenissen, druk of andere factoren in je omgeving kunnen hierbij een rol spelen.
Misschien ben je wat uit het oog verloren wie je bent, waar je naartoe wil gaan, wat voor jou belangrijk is, waar jij kracht en energie uit haalt.


Soms lukt het om zelf -of met steun van naasten- hier mee om te gaan. Wanneer je echter blijft vastlopen en deze zaken te zwaar doorwegen, dan kan psychologische begeleiding en professionele hulp je hierin verder ondersteunen.


Tijdens een eerste gesprek verkennen we samen jouw hulpvraag. Waar bots je op? Wat wil je anders zien? We kijken eveneens naar jouw krachtbronnen. Samen bespreken we in functie van je vraag en noden het verdere begeleidingsproces. Indien een andere vorm van begeleiding meer
aangewezen is, bekijken we dit ook concreet.


Zo werken we een aanbod op maat en op jouw tempo uit. Tijdens het verloop van de begeleiding bekijken we ook regelmatig wat al dan niet werkt voor jou. Ik begeleid jou in het (her)ontdekken van wat belangrijk is voor jou, waar je naartoe wil gaan en van jouw kracht en energie die hierin kunnen helpen.

Praktisch


Kennismaking / intake gesprek (duur 50 min): 50 euro
Sessie (duur 50 min): 60 euro
Afhankelijk van je mutualiteit kan je in aanmerking komen voor gedeeltelijke terugbetaling


Meer info: www.sup-aware.com

en www.iedereenzent.org


Wil je contact opnemen met Heidi?

Heb je nog een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren indien je nog vragen hebt.