Creatieve therapie

Express yourself

Maak een creatie met je handen en je lichaam van je gedachten, gevoelens en gewaarwordingen.

Praktisch

Doelgroep: Volwassenen

Timing

Maandag: 14u15 - 20u30

Soms worden we overspoeld door gedachten, gevoelens en gewaarwordeingen en lijken we dit moeilijk te kunnen verwoorden. Vanuit eigen ervaring is Valérie overtuigd dat het delen hiervan belangrijk is om verbondenheid en steun te ervaren.


Creatieve therapie biedt een alternatieve vorm van expressie aan. Een vorm van communicatie waarbij je handen en lichaam een vertaling maken van wat er in je hoofd omgaat.


Door middel van individuele en interactieve oefeningen werken we aan bewustwording en persoonlijke groei. Ervaren en reflecteren over wat we creëren staat centraal.

 

In beeldende sessies gaan we aan de slag met beeldende technieken (tekenen, schilderen, collages, boetseren enz.) In de drama sessies gaan we aan de slag met stem, drama en improvisatietechnieken. Dit wordt steeds gecombineerd met grondingsoefeningen en een nabespreking. 


Er is geen enkele creatieve kennis nodig voor deze sessies. Resultaat en kwaliteit zijn niet van belang, het gaat om het proces dat we samen doormaken en hoe deze ons in verbinding brengt met onszelf.

 


Praktisch


Individuele sessie creatieve therapie: €70 voor 1,5 uur.
Individuele sessie stembevrijding/dramatherapie: €60 voor 1u


Meer info: www.valriart.be

Wil je contact opnemen met Valérie?

Heb je nog een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren indien je nog vragen hebt.