Cranio Sacraal therapie

Listen to the silence.

Laat je lichaam spreken vanuit de stilte. Tijd voor ontspanning.

Praktisch

Doelgroep: Volwassenen

Timing

Woensdag: 10u30 tot 14u30

Vrijdag: 14u30 tot 18u

Zaterdag: 9u tot 13u

Cranio sacraal therapie is ontstaan uit de osteopathie. Het is een zachte behandelingsmethode waarbij onze schedel (cranium) en heiligbeen (sacrum) centraal staan.


Vanaf het hoofd tot en met het heiligbeen zitten onze hersenen en ons ruggenmerg in een soort koker gevuld met vocht; het hersen- en ruggenmergvocht. Dit vocht wordt door ons lichaam continue vervoerd waardoor alle botstukken rond de koker (schedelbeenderen, wervels en heiligbeen) minimale bewegingen maken. 

Wanneer er in dit systeem blokkades ontstaan kan dat zich uiten in o.a. hoofdpijn, maag- en darmproblemen, stresssymptomen, slapeloosheid, emotionele spanningen, nek- en schouderpijnen, angsten, depressie, fibromyalgie,... 


Cranio sacraal therapie is erop gericht om blokkades binnen dit systeem op te heffen. Het doel van deze behandelwijze is om ontspanning te krijgen in het cranio sacraal systeem en het bindweefselsysteem met behulp van zachte technieken zodat het lichaam zijn zelfhelend vermogen kan aanspreken. Op deze manier creëren we een balans tussen lichaam en geest. 


Praktisch


Cranio sacraal therapie is een volledige lichaamsbehandeling en duurt +- 50 minuten. 

Voor de behandeling is het aangeraden om losse, gemakkelijke kledij te dragen.

Prijs: €60


Meer info: www.anneliesjordaens.be

Wil je contact opnemen met Annelies?

Heb je nog een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren indien je nog vragen hebt.